SKOOL OF SKIN EXPERIENCE

Ben je op zoek naar de belevingstechnieken om met Starfacialtowel® aan de slag te gaan?

Alle rituelen stap voor stap onder de knie te krijgen en als een echte experience master op te vallen in een wereld van huidverbeteringssalons?

Katrien en het team van SKOOL of SKIN Experience helpen jou om dit allemaal te doen. Beauticians uit de Benelux, Frankrijk en Portugal hebben met onze Starfacialtowel® technieken een ware upgrade gegeven aan hun gelaatsverzorgingen waardoor hun agenda’s volliepen met facialklanten.

Het online leren heeft een pak voordelen

  • Jij bepaalt je lesmomenten zelf, geen vaste uren om rekening mee te houden.
  • Jij kiest waar ook ter wereld waar je wil inloggen, zolang er maar WIFI is.
  • Je hebt geen tijdslimieten waarin je je lessen moet opnemen.
  • Er is geen maximum leeftijdgrens om de lessen te starten.
  • Er zijn ook audio’s beschikbaar, voor als je in de file zit.
  • Je maakt kennis met 2 guestspeaker met expertise uit hun vakgebied.
  • Jij kan meteen je kennis testen met de interactive games.

Wat krijg je?

De online modules bevatten lessen in verschillende formats uitgewerkt. Zo zijn er de hands-on video’s, de audio’s, de printable templates, het workbook, de digitale games om je kennis te meten, atmosphere video’s en zoveel meer.

Elke student krijgt bij aankoop van de online training een startbox waarin een basissamenstelling zit van bambootools die je nodig hebt om één facial uit te voeren. Zo kan je met de geleerde kennis meteen aan de slag op echte klanten.

Hieronder heb je een overzicht van de online trainingen waarin je meteen kan instappen

Starfacial Spa Herborist

€ 974 ex. btw

Jouw prachtige facial combineren met de kunst van een authetieke headspa. Daarin kan je als beautician hét onderscheid maken vandaag. With a touch of herborist…

Van 2 naar 5 facials

€ 850 ex. btw

Groei van 2 naar 5 facials per dag aan de hand van een complete uitwerking van een gelaatsverzorging. Leer hier het exclusieve belevingsritueel van Starfacialtowel®

Starfacial Massage

€ 495 ex. btw

Meer klanten laten wegdromen onder jouw magische handen? Compleet met deep tissues, feel-good of advanced expert massage? Ga nu de handen uit de mouwen halen, collega!